top of page

SHIPPING

Verzending

Voor België:

De juweeltjes worden verstuurd vanuit Leuven, België met bpost.
Als je in België woont, betaal je in geval van verzending met track&trace €5,5.

Leuk weetje: vanaf €60 heb je gratis verzending.

De juwelen worden altijd ingepakt in een B'elle-doosje en afhankelijk van het artikel wordt er gebruik gemaakt van een gewatteerde enveloppe, een smal doosje dat in de brievenbus kan of een doosje dat aan de deur wordt afgegeven. De meeste van deze pakketjes passen gewoon in de brievenbus, je moet dus niet thuis zijn om ze te ontvangen.
Er kan ook geopteerd worden voor verzending met
track&trace en een verzekering. Je betaalt dan €7. Je bestelling is dan verzekerd bij verlies of beschadiging onderweg. Wil je dat jouw pakje wel verzekerd is, kies dan voor de verzekerde verzending. Vanaf €50 betaal je hier maar €4 voor.

Als je in Leuven, Kessel-Lo of Heverlee woont, kan je een verzending van €1 aanduiden (dan bezorg ik het pakketje meestal zelf met de fiets en betaal je dus enkel voor de aangepaste verpakking).

Je kan ons ook altijd contacteren om het pakketje thuis af te halen (achteraf duid je bij de bestelling dan best de optie 'afhalen in Leuven, afspraak via mail' aan om geen onnodige verzendingskosten te laten aanrekenen) .

 

Voor Nederland:

De juweeltjes vertrekken met de post vanuit Leuven, België. De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van bpost. Als je in Nederland woont, betaal je in geval van verzending met trace&trace €8. De juwelen worden altijd ingepakt in een B'elle-doosje en afhankelijk van het artikel wordt er gebruik gemaakt van een gewatteerde enveloppe die in de brievenbus kan of een doosje dat aan de deur wordt afgegeven. De meeste van deze pakketjes passen gewoon in de brievenbus, je moet dus niet thuis zijn om ze te ontvangen. Er kan ook geopteerd worden voor verzending met tracecode en een verzekering. Je betaalt dan €9. Je bestelling is dan verzekerd bij verlies of beschadiging onderweg. Wil je dat jouw pakje wel verzekerd is, kies dan voor de verzekerde verzending.

 

Bij betaling via overschrijving wordt het pakketje pas op de post gedaan na het ontvangen van betaling.

 

Leveringstermijn


Zodra we jouw bestelling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt.
Binnen de 2 tot 5 werkdagen versturen we je pakje, via bpost. In sommige gevallen kan het tot 7 dagen duren na het ontvangen van de betaling vooraleer het pakketje op de post wordt gedaan. Dit komt omdat sommige juweeltjes nog gemaakt of afgewerkt moeten worden. In geval van brievenbuspost, wordt het pakje door de postbode in je brievenbus geplaatst, normaal binnen de 24u na verzending. Je moet hiervoor niet thuis aanwezig zijn. 
In geval van een pakket zal de postbode aanbellen en indien niemand aanwezig is, zal het af te halen zijn in een postpunt.


B'elle kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door bpost. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient B'elle de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.
 

De Koper bezorgt aan B'elle het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

bottom of page