top of page

TERMS & CONDITIONS

De verkoper

B'elle

Wijnpersstr., 3000 Leuven (België).

BTW-nummer: 0628.594.345 (Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen)

Bankrekening: BE10 7350 4081 9204

E-mail: bellejuwelen@gmail.com


 

Toepassing

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.


 

Bestelling
Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je binnen de 24u een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.

 

 

Prijzen

De prijzen vermeld bij de juweeltjes op deze website zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten.
Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven.
Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op de website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt.
B'elle kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.


 

Betaling
Via deze website zijn er drie betaalmogelijkheden, namelijk via Bancontact, via PayPal of via kredietkaart (Visa of Mastercard).


 

Dubbele boeking
Het systeem is jammer genoeg niet feilloos. De mogelijkheid bestaat dat je een juweeltje aankoopt dat vlak ervoor verkocht werd aan iemand anders. Het systeem kan dit jammer genoeg nog niet automatisch voorkomen. In dit geval wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen en wordt het verschuldigde bedrag terug overgeschreven.

 


Verzending
Klik hier voor meer informatie over de verzending.


 

Leveringstermijn

Klik hier voor meer informatie over de leveringstermijn.
 


Niet tevreden?
De juweeltjes worden op de foto's zo correct mogelijk afgebeeld en de afmetingen staan altijd vermeld bij de foto.
Belangrijk om in rekening te brengen is dat ze allemaal handgemaakt zijn en dus licht kunnen verschillen van de foto op deze website. Indien je toch klachten of bemerkingen hebt, moeten die binnen de 7 dagen na het aankrijgen van de juweeltjes, gemeld worden via mail.

Ook zijn de juweeltjes van goede kwaliteit, maar als er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld is, hebt u recht op garantie tot één maand na ontvangst van de juweeltjes. Reparaties zijn in dit geval kosteloos (als u alle onderdelen goed bijgehouden heeft). De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper.
Reparaties na deze periode worden in rekening gebracht. Voordat u de juwelen ter reparatie terugstuurt, stuurt u een mail naar bellejuwelen@gmail.com waar u de nodige instructies krijgt.

 

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van je huid.

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, moet je de goederen op eigen risico en kosten terugsturen. Voordat u de juwelen terugstuurt, stuurt u een mail naar bellejuwelen@gmail.com waar u de nodige instructies krijgt.

De juwelen moeten in dezelfde staat terugkeren als ze verstuurd zijn en worden dus in een veilige verpakking verstuurd (bijvoorbeeld: in het oorspronkelijke juwelendoosje en/of bubbelpapier in een gewatteerde enveloppe).

 

Afbeeldingen

Een deel van de B'elle juwelen zijn afgebeeld op een achtergrond van Flow Magazine. Alle (intellectuele) eigendomsrechten met betrekking tot Flow en het logo van Flow.nl, waaronder in ieder geval worden begrepen de merkrechten, berusten uitsluitend bij Sanoma Media Netherlands B.V en haar groepsmaatschappijen. Sanoma behoudt zich deze rechten uitdrukkelijk voor.

Veel plezier met je B'elle-juweeltje!
 

bottom of page