PRIVACY

Dit privacybeleid werd opgesteld door (en werd laatst aangepast op 12 december 2018):

B'elle

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

B'elle respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van B'elle. U dient zich ervan bewust te zijn dat B'elle niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

Wat zijn persoonlijke gegevens?

Persoonlijke gegevens omvatten alle informatie betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare persoon. Dit betreft bijvoorbeeld jouw naam, telefoonnummer, of jouw post- en e-mailadres.
 

Welke gegevens verzamelen we van u?

De persoonsinformatie die we gebruiken, heb je ons zelf meegedeeld, door:

  • Een aankoop in onze webshop

  • Het aanmaken van een klantenaccount

  • Het invullen van het contactformulier op de website

  • Het sturen van berichten via social media

  • Het contacteren via mail

  • Het inschrijven voor de nieuwsbrief
     

Welke persoonlijke gegevens deelt u ons mee:

  • Voornaam en familienaam

  • Adres

  • E-mailadres

  • Telefoon- of GSM nummer
     

De gegevens die automatisch worden verzameld

Bepaalde gegevens worden verzameld via cookies. Een “cookie” is een klein bestand uitgezonden door de server van de website en geplaatst op de harde schijf van de computer van de gebruiker.

Ook worden bepaalde gegevens automatisch verzameld om onder andere onze website te verbeteren door gebruik te maken van statistieken. 

De gegevens die we hiervoor verzamelen, bestaan uit:

  • IP adres

  • de browser

  • gegevens over het toestel 

  • de externe website die naar ons heeft doorverwezen. 

  • Zoekwoorden
     

Doel van deze gegevensverwerking

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Wix. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Deze informatie wordt niet met derden gedeeld. We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Bewaring van de gegevens

Alle persoonsgegevens worden bewaard voor een periode die niet langer dan strikt nodig is om de diensten te leveren door B'elle. De persoonsgegevens van zakelijke contacten zullen bewaard blijven zolang de zakenrelatie loopt. Deze contacten zijn op de hoogte van de privacy beleid en kunnen ten alle tijde aangeven dat zij verwijderd willen worden uit de database.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van B'elle of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Wijzigen van persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt. 

 

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Het stopzetten van nieuwsbrieven kan door het uitschrijven bij elke nieuwsbrief. De gebruiker heeft het recht om op elk moment kosteloos kennis te nemen van zijn persoonsgegevens, deze te verbeteren, schrappen of te wijzigen.

De gebruiker is geheel vrij om zijn persoonsgegevens mee te delen. Hij dient wel te weten dat bepaalde diensten geweigerd kunnen worden indien hij zijn persoonsgegevens niet invult op het bestelformulier en dat hij als enige verantwoordelijk is voor de juistheid van de gegevens die hij meedeelt.

Hij kan zich echter niet verzetten tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens indien deze verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van de contractuele verplichtingen.

U beschikt eveneens over het recht om een klacht in te dienen bij de Belgische Privacycommissie (https://www.privacycommission.be/nl). Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel +32(0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, e-mail: commission@privacycommission.be

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Lien Vandevelde (B'elle)
0497 63 49 23

bellejuwelen@gmail.com




 

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Pinterest - grijze cirkel

©2020 by B'elle

Gratis verzending vanaf €50 (binnen België)

0
belle voor website geschreven.png